Deschiderea unui magazin pe internet

Desi in Romania cumparaturile online sunt la un nivel destul de redus fata de statele civilizate in ultima perioada s-a observat o crestere semnificativa a cumparaturilor facute pe internet si la noi in tara.Cumparatorii si-au dat seama ca la magazinele online pretul e mai mic pentru ca e mult mai usor sa intretii un magazin in spatiul virtual .
Avand in vedere comertul online care e in plina dezvoltare oricine poate profita de acest lucru deschizand un magazine online cu ajutorul marketingului afiliat.

Marketingul afiliat se adreseaza celor care nu au potential economic ca sa deschida o platforma profesionala sa investeasca bani in marfa etc…Pentru a colabora cu platformele de marketing afiliat este nevoie de un site sau un blog care sa fie vizitat sau pe care sa il faceti sa fie vizitat.Recomand la inceput deschiderea unui blog pe o platforma gratuita de exemplu blogspot sau worldpress si pe masura ce afacerea incepe sa merga puteti trece pe o platforma cu plata.

In privinta alegerii platformei de marketing afiliat in Romania cele mai bune sunt 2parale si eMAG.ro
Recomand 2Parale pentru ca au o gama extrem de variata de campanii din care puteti alege.eMAG.ro comercializeaza in principiu doar electronice si electrocasnice.
Dupa ce va faceti cont pe 2Parale sau pe eMAG alegeti campaniile de produse la care vreti sa faceti reclama alegeti banerele si le afisati pe site sau blog in locuri care sa fie cat mai vizibile pentru vizitatori .Banerele sunt sub forma unor coduri htlm pe care le copiati si le puneti unde vreti voi pe siteul vostru

Daca un eventual vizitator este interesat de produsul la care faceti reclama da click intra pe site si cumpara produsul respectiv veti castiga un comision care poate fi intre2-15% din valoarea produsului achizitionat .Veti castiga comisioane pentru fiecare vanzare pe care o genereza clientii care sunt directionati pe site-ul partener de catre site-ul vostru.
Aveti statistici actualizate si detaliate puse la dispozitie de platforma de marketing afiliat in care vedeti in orice moment situatia vanzarilor a clickurilor etc..
Tot ce ramane de facut ca urmator pas este publicitatea online pentru a avea trafic care sa genereze vanzari. Trebuie avut in vedere si deschiderea unui cont bancar unde sa va retrageti veniturile.

Share/Bookmark